Mrs. Oriada Ziko - Dixie Bloor Neighbourhood Centre (Canada)

Kėrko

  
Menu Kryesore
· Treguesi
· Informacion
· SPECIALE TanPortal
· Dėrgo Artikuj
· Dhoma e Tregtisė
· Llogaria Juaj
· Sondazhe
· Statistikat
· TangurmentaT

Kėrko te TanPortaliVizitoni Sponsorin Tonė

Welcome to The Multinational Corporation - TanMarket.com


Enciklopeditė TanPortal
· Letrat me Vlerė
· Qytetet Shqiptare Wikipidia
· Muzika Shqiptare
· Kushtetuta e Shqipėrisė
· Personalitetet Shqiptare
· Kristianizmi Shqiptar
· Islamizmi Shqiptar
· Shkencorja - Rruzull
· Enciklopedia - Agimi
· Marketing
· Bursa
· Shqiperia

Statistika e TanPortalit


faqe tė vizituara qė prej June 2003

Sondazh


Sondazh
A e dini qe Irlandezi z.Declan J.Ganley.

eshte pronar i Anglo-Adriatik Investment Fund(AAIF
eshte Miliarderi i 38-te i USA-s(nga Forbes)
eshte Aksioneri me i Madh i Broadnet Europe
eshte Themeluesi i
eshte Themeluesi i 250 Milion $
ka Bisnese teper te Sukseshme ne tere Lindjen ?
eshte Aksioner i Fuqishem i Fondacionit
eshte i martuar me Shqiptaro-Amerikane
qe 1996 ka Investuar ne Shqiperi mbi 2 milion USD
ka mbledhur mbi 120 Milion USD,Bono Privatizimi
ka mbi 45,000 aksionere ne AAIF ne Shqiperi
ne Shqiperi ka Planifikuar te Investoje-25 FushaRezultate
Sondazhe

Vota 15


 
Albanian Social Economic - TanPortalTanPortal është pjesë integruese Sistemit të TanMedia-s dhe anëtare e Korporatës Ndërkombëtare TanMarket.com
Të gjitha Reklamat dhe Banerat,Fotot,Informacionet Tregtare janë Pronë dhe e Drejtë Ekskluzive e Subjekteve Kontraktuese dhe të Korporatës Ndërkombëtare TanMarket.com.Materialet,mund të përdoren lirshëm nga cdo njeri,mjafton që të përmendet emri i autorit,ose i subjektit që i krijon. Komentet janë përgjegjësi e atyreve që i postojnë. Të Gjitha të Drejtat janë të Ruajtura & të Rezervuara © 2003-2007 by TanMarket.com
Bashkëpunimi me TanPortal është një Dritare Informative dhe Ekspozuese e Fuqishme për njerëzit, grupet & individët që kanë interesa biznesore.
* Komentet, Informacionet janë vetëm në Përgjegjësinë e atyreve që i bëjnë. TanPortal është Palë Asnjëanëse në Komentet dhe Informacionet e Palëve te Angazhuara ketu, në formë Direkte dhe Indirekte